Päämäärämme on selkeä: tuottaa parempia hoitotuloksia, aiempaa tehokkaammin ja tarjoten suuremman kustannushyödyn.

Asiakaslupauksemme mukaisesti tuotamme tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä tuloksekkaasti ja tehokkaasti fysioterapian ja kuntoutuksen parhaita käytäntöjä soveltaen. Huolehdimme kanssasi kehosi hyvinvoinnista. Puhumme kehosi kieltä.

Missiomme ”tuotamme terveyttä” mukaisesti tuotamme sekä asiakashyötyä että yhteiskunnallista hyötyä. Kehitämme alan parhaita toimintatapoja edistämään toiminta- ja työkykyä. Visionamme on olla fysioterapia- ja kuntoutusalan johtava yritys, esikuva johon muut vertaavat itseään.

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat:
• Hyöty asiakkaalle
• Jatkuva kehittyminen
• Aktiivisuus
• Vastuullisuus

Toimintamme perusta on henkilökuntamme osaaminen. Uusimpaan tutkimustietoon ja vankkaan käytännön kokemukseen perustuva lääketieteellinen ja hoidollinen osaamisemme edellyttää jatkuvaa kehitystä. Vastuullisuutta on pitäytyä hoitomuodoissa, joiden vaikuttavuudesta on näyttöä. Fysioterapeuteillamme on fysioterapeutin koulutus, jonka lisäksi täydennyskoulutuksena voi olla esimerkiksi OMT-tutkinto, osteopaatin tutkinto, naprapaatin tutkinto tai Maitland –konseptin mukainen koulutus. Aktiivisen fysioterapian ja kuntoutuksen osalta fysioterapeuteillamme on käytössään alan paras tieto ja teknologia.