Tuki- ja liikuntaelimistön hyvä terveys perustuu hermolihasjärjestelmän, eli luuston, lihasten ja nivelten sekä liikkeiden säätelystä vastaavan hermoston häiriöttömään toimintaan.

Tuki- ja liikuntaelimistön tehtävänä on tukirangan ja muodon antaminen keholle, sisäelinten suojaaminen, liikkeiden ja liikkumisen toteuttaminen sekä asentojen hallinta.

Tuki- ja liikuntaelimistön oireet ja ongelmat syntyvät usein ajan myötä tai vamman yhteydessä äkillisesti. Kivun ja muiden oireiden pitkittyminen aiheuttaa häiriöitä liikkeiden säätelyssä ja hallinnassa muuttaen tapaamme liikkua. Pitkittyessään nämä toiminnalliset häiriöt altistavat tuki- ja liikuntaelimistön rakenteellisille muutoksille.

Me hoidamme tuki- ja liikuntaelimistöä fysioterapian ja kuntoutuksen avulla tuloksellisesti ja tehokkaasti. Hoidamme oireita ja ongelmia kartoittamalla niiden syyt, käsittelemällä lihaksia ja niveliä sekä korjaamalla toiminnalliset häiriöt. Kyseessä on tiivis yhteistyö, jossa huolehdimme kanssasi kehosi terveydestä. Hyvinvointi kuuluu mielestämme kaikille, lapsesta nuoreen ja työikäisestä senioriin.