Aktiivikuntoutus DBC

Marttilantie 53,
60100 Seinäjoki

ajanvaraukset 06 4141 723

Aukioloajat
ma-pe: 9:00 – 17:00
tai sopimuksen mukaan

Lisätietoa

AKTIIVIKUNTOUTUS dbc löytyy “Itikan risteyksestä”. Autolla pääset suoraan ovellemme saakka ja pihasta löytyy veloituksettomat asiakkaiden pysäköintipaikat. Saapuessasi autolla keskustan suunnasta pitkin Vapaudentietä, käänny Anttilan jälkeen ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle Jaakkolantielle. Aja kohti jokea ja käänny toisesta liittymästä oikealle Marttilantielle. Aja suoraan eteenpäin ja tien päässä oikealla löydät meidät valomainoksen alta. Saapuessasi Itikan risteyksen suunnasta käänny ensimmäisestä oikealle Jaakkolantielle.

AKTIIVIKUNTOUTUS dbc toimii moniammatillisessa yhteistyössä paikallisten erikoislääkäreiden kanssa. Klinikkamme vastuulääkärinä toimii kirurgian erikoislääkäri Aki Kallio. Klinikallamme pitää vastaanottoa lisäksi ortopedi LT Harri Panula. Klinikkamme fysioterapeuteilla on pitkäaikainen kokemus tuki- ja liikuntaelinpotilaiden aktiivisesta hoidosta ja kuntoutuksesta sekä monipuolista erikoistumiskoulutusta (mm. liikuntalääketiede, työfysioterapia). Toimimme kiinteässä yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa. Toteutamme vuositasolla myös yli satahoitojaksoa leikkauksen jälkeistä kuntoutusta. Erityisesti olkapääleikkausten jälkikuntoutuksesta meillä on vahva osaaminen. Fysioterapeuttimme osallistuvat aktiivisesti myös urheilijoiden kuntoutukseen ja harjoittelun tukemiseen. Terveystuotteissa meillä on lisäksi myynnissä kuntoutumista ja hyvinvointia tukevia tuotteita.

Asiantuntijat

Klinikkavastaava
Nuppu Unkuri
nuppu.unkuri(at)dbcklinikka.fi
seinajoki(at)dbcklinikka.fi

Fysioterapeutit
Nuppu Unkuri, fysioterapeutti, MDT, klinikkavastaava
Heta Oksaharju, fysioterapeutti, liikuntalääketieteen yo ( äitiyslomalla)
Aleksi Nenonen, fysioterapeutti
Tiitus Lehtinen, fysioterapeutti
Juha-Jaakko Ulvila, fysioterapeutti, urheilufysioterapia

Palvelutarjonta

AKTIIVIKUNTOUTUS dbc on käynnistänyt jalkaongelmien tutkimus-, ohjaus- ja neuvontapalvelut sekä käyttää tarvittaessa Footbalance Medical pohjallisia. Alaraajatutkimukset toteuttavat DBC urheiluklinikkakoulutuksen saaneet fysioterapeutit. Pohjallisilla voidaan tukea kuntoutusjaksoja tai niitä voidaan käyttää itsenäisesti liikunnassa tai työjalkineissa.