DBC Klinikka Iisalmi 

Pohjolankatu 6
74100 IISALMI

Ajanvaraukset  DBC Klinikka p. 029 123 7000
Klinikkapuhelin 029 123 7220 

 

Klinikkavastaava: Anne Junnilainen, sähköposti: iisalmi(at)dbcklinikka.fi

Aukioloajat ma-to 8-18 pe 8-16

 

DBC klinikka sijaitsee Iisalmen elokuvateatterin alapuolella katutasossa. Klinikalle on terveysliikuntasali sekä hoitotiloja. Sisäänkäynti klinikalle tapahtuu Pohjolankadulta City- käytävän rappusten vieressä olevasta porttikongista (elokuvateatterin alapuolelta). Pysäköinti Savonkadun tai Pohjolankadun kupeeseen, ilmainen pysäköintiaika on 1 h kiekolla. Karjalankadun puolella olevalla parkkialueella ja Savonkadulla Oikeustalon edessä pysäköinti on maksutonta ilman kiekkoa. Dbc-klinikka Iisalmi on keskittynyt tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan. Tarjoamme yksilöfysioterpiaa, ryhmäohjausta (pienryhmät, selkä- ja niskaklinikkaryhmät, harjoitusklinikkaryhmät) ja työfysioterapiapalveluja. Fysioterapiassa toteutamme aktiivista hoitolinjaa eli jo hoitojakoson alkuvaiheessa ja etenkin akuutin kivun hellittäessä lisäämme harjoittelua. Fysioterapiassa käytämme vankkaan käytännön kokemukseen ja näyttöön perustuvia hoitomuotoja. Omatoimisen liikkumisen jatkaminen varmistaa pitkäaikaiset hoitotulokset. Ohjattua harjoittelua on mahdollista jatkaa edulliseen hintaan hoitosarjan jälkeisessä harjoitusklinikassa sekä DBC Terveysliikuntasalilla. Terveysliikuntasalin käyttöoikeudesta voit tiedustella fysioterapeuteiltamme. Terveysliikuntasali on käytettävissä ma-su klo 6.00-22.00. Henkilökohtaiset käyttöoikeudet 1kk 40€ ja 12kk alk. 249€. Yrityskäyttöoikeuksista teemme erillisen tarjouksen. Tiedustele yrityspalveluistamme lisää: jori.korhonen(at)dbcklinikka.fi. 

 

AJANKOHTAISTA:

* Avoimet ovet Iisalmen klinikalla ma 23.1.2017 klo 10-17. Ohjelmassa mm. ilmainen jalkaterän pika-analyysi ja Bindex luuntiheysmittaus. Tervetuloa!

 * Yksilöllisesti valmistetut Footbalance medical tukipohjalliset. Hyvinvointia ja mukavuutta jaloille.

* DBC Klinikan fysiopaketit. Lunasta paketti itsellesi tai lahjoita hyvää oloa ystavällesi 🙂 Lisätietoja fysiopaketeista, www.dbcklinikka.fi/verkkokauppa.

Varaa aikasi jo tänään! 029 123 7000 

 

Palvelumme:

– Yksilöllinen tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia ja kuntoutus

– Jatkoharjoittelu DBC-salilla harjoitusklinikassa tai omatoimisesti Terveysliikuntasalilla

– Fysioterapiaryhmät: Selkäklinikka, Niskaklinikka, Harjoitusklinikka

– Manuaalinen terapia

– Lymfaterapia Lympha Touch laitteella

– Tukipohjallisarviot ja yksilölliset tukipohjalliset, Footbalance medical

– Työfysioterapia

– Liikuntaryhmiä yritysten tiloissa tai DBC Klinikan terveysliikuntasalissa sopimuksen mukaan

 

FYSIOTERAPEUTIT:

Junnilainen Anne – työfysioterapeutti
Salkunen Matti – fysioterapeutti
Eskelinen Anna-Mari – fysioterapeutti