Fysioterapia Lieksa - Fysioterapia palvelut sinun tarpeisiisi DBC Klinikalta
  • Fysioterapia Lieksa

Kuntohelp

Pielisentie 2-6

81700 Lieksa

Ajanvaraukset: 040 667 4002

Aukioloajat:

ma-pe 9-16

(tarvittaessa sopimuksen mukaan)

Terveysliikuntasali käytettävissä 6.00-21.00

Lisätietoa

Kuntohelp sijaitsee Pielisentien alkupäässä, kaupungintalon vastapäätä. Kuntohelp on keskittynyt tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan. Tarjoamme yksilöfysioterpiaa, ryhmäohjausta sekä monipuolisia Personal Trainer palveluja. Fysioterapiassa toteutamme aktiivista hoitolinjaa eli jo hoitojakson alkuvaiheessa ja etenkin akuutin kivun hellittäessä lisäämme harjoittelua. Klinikalla on terveysliikuntasali, jossa meillä on hyvät harjoitusolosuhteet. Fysioterapiassa käytämme vankkaan käytännön kokemukseen ja näyttöön perustuvia hoitomuotoja. Omatoimisen liikkumisen jatkaminen varmistaa pitkäaikaiset hoitotulokset. Ohjattua harjoittelua on mahdollista jatkaa edulliseen hintaan hoitosarjan jälkeen Terveysliikuntasalilla. Terveysliikuntasalin käyttöoikeudesta voit tiedustella klinikalta. Henkilökohtaiset käyttöoikeudet 1kk 40€ ja 12kk alk. 231€. Yrityskäyttöoikeuksista teemme erillisen tarjouksen.

Terveysliikuntasali käytettävissä ma-su klo 6.00-21.00

Asiantuntijat

Maria Virkkunen, fysioterapeutti, kuntosalivalmenteja

Tuukka Heikkinen, Personal Trainer, ravitsemus

Ajankohtaista

DBC Suomi Oy:n ja DBC klinikka Lieksan fysioterapeutin Maria Virkkusen välillä sovitulla yritysjärjestelyllä DBC klinikka Lieksan liiketoiminnot siirtyvät 8.5.2017 alkaen Marian Kuntohelp:lle. Kuntohelp jatkaa nyt fysioterapia- ja liikuntapalvelujen tuottoa Lieksassa osana DBC klinikat ketjua.

DBC klinikat kiittävät kaikkia asiakkaitaan näistä vuosista Lieksassa ja toivotamme niin entiset kuin uudetkin asiakkaat tervetulleiksi Marian ja Kuntohelp:n palveltaviksi.

Tutustu lisää Kuntohelp:n palveluihin kotisivulla www.kuntohelp.fi.