DBC Askeltutkimus

Monien kuormitusperäisten jalkaterä-, nilkka-, sääri-, ja polvivaivojen taustalla on virheellinen askellus ja toiminta.

DBC Askelklinikan askeltutkimuksessa alaraajaongelmiin perehtynyt fysioterapeutti kartoittaa kävely- ja juoksutekniikan sekä jalkojen rakennepoikkeavuudet. Luota siis tuki- ja liikuntaelimistön asiantuntijaan ja ammattilaiseen!

Korjaavat toimenpiteet liittyvät askelluksen parantamiseen esimerkiksi omatoimisella liikkuvuutta ja tukilihasten toimintaa parantavalla harjoittelulla, manuaalisilla käsittelyillä, oikealla jalkinevalinnalla sekä tarvittaessa yksilöllisillä tukipohjallisilla. Kohdentamalla toimenpiteet oikein saavutetaan parhaat tulokset.

Käytössämme on suomalainen Footbalance-pohjallismallisto mukaan lukien Footbalance Medical-tukipohjalliset. Medical-pohjalliset on suunniteltu tukemaan ja ohjaamaan jalan toimintaa tavallisia pohjallisia tehokkaammin kenkään sopivuuden oleelliseti kärsimättä. Muotinotto on tukipohjallisprosessin tärkein vaihe. Meillä sen tekee aina jalkaongelmiin perehtynyt fysioterapeutti.

DBC Askelklinikan palvelut seuraavilta klinikoilta:

Espoo – Sello
Helsinki – Kaivopiha
Tampere – Koskiklinikka
Jyväskylä
Kuopio – Technopolis
Seinäjoki
Iisalmi
Varkaus
Kokkola